A corner at Lorong Liput in Holland Village : general view

This photograph shows the exterior view of a three-storey building at the corner of Lorong Liput, showing the colourful cartoon mural on one side of the exterior wall on the top floor. The coloured tiles, red and beige staircase denote the different levels, and a mini-model windmill is perched atop the building. Title devised by Library staff.

Credit Line

All Rights Reserved. National Library Board Singapore 2004.

Subjects
  • Architecture and Landscape>>Streets and Places
  • Architecture and Landscape>>Building Types>>
  • Commercial Buildings
  • Commercial buildings--Singapore
  • Street names--Singapore
  • Arts>>Architecture>>Public and commercial buildings

Suggested Pictures
Suggested Pictures from National Archives of Singapore