Jurong Crescent workers quarters, entrance : side view

This 1983 photograph shows a side view of the entrance to one of the living quarters for the Singapore Broadcasting Corporation (SBC) workers, located at Jurong Crescent. Title devised by Library staff.

Credit Line

From the Lee Kip Lin Collection. All rights reserved. Lee Kip Lin and National Library Board, Singapore 2009.

Subjects
  • Architecture and Landscape>>Building Types>>Residential Buildings
  • Organisations>>Companies
  • Single story houses--Singapore--Photographs
  • Singapore Broadcasting Corporation--Employees--Dwellings--Photographs
  • Jurong (Singapore)--Photographs
  • Single story houses--Singapore--Jurong--Photographs
  • Doorways--Singapore--Jurong--Photographs
  • Industrial housing--Singapore--Jurong--Photographs

Suggested Pictures
Suggested Pictures from National Archives of Singapore